Mulder Accounting / Advisory Services

Wie ben ik?

Ik ben Luc Mulder (Roermond 1966). In de afgelopen ruim 30 jaren (vanaf 1987) heb ik als extern accountant en aansluitend als controller een ruime en brede ervaring opgedaan bij diverse soorten ondernemingen en organisaties. In 2018 heb ik besloten een nieuwe weg in te slaan en actief te worden als onafhankelijk financieel professional, om op deze manier mijn ervaring en kennis in te zetten voor verschillende opdrachtgevers. Het direct samenwerken met en mij inzetten vóór ondernemers of organisaties brengt mij terug bij de rol die ik als extern accountant ook had en die goed bij mij past!
Mijn ervaring heeft betrekking op het inrichten van financiële processen in relatie tot de bedrijfsactiviteiten, het organiseren en aansturen van een financiële afdeling, het opzetten van informatiesystemen, het vormgeven van interne controle en het verzorgen van financiële rapportages, waaronder de jaarafsluiting. Door mijn werkzaamheden ben ik daarnaast in aanraking gekomen met diverse fiscale facetten. Mijn werkzaamheden in afgelopen jaren omvatten mede het onderhouden van contacten met bankiers, accountants, belastingadviseurs en de belastingdienst, in binnen- en buitenland.
Naast mijn werkzaamheden ben ik binnen diverse netwerken in Roermond en omgeving actief met vrijwilligerswerk, waar ik veel positieve energie en voldoening uit haal.